دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

ثبت شرکت سهامی عام

در شرکت های سهامی عام قسمتی از سرمایه شرکت از طریق فروش اوراق مشارکت و یا سهام از طریق بورس اوراق بهادار به افراد عام جامعه تامین می گردد و سهام این دسته از شرکت ها در بورس به خرید و فروش می رسد. جهت ثبت و راه اندازی یک شرکت سهامی عام شما به تعداد بیشتری افراد نیاز دارید تا بتوانید از طریق آن ها سرمایه مورد نیاز را جذب سیستم کاری شرکت کنید و از این نظر محدودیتی در تعداد افراد سهام دار وجود ندارد.

تصمیمات مورد نیاز در چنین شرکت هایی از طریق هیات مدیره اتخاذ شده و جهت انجام امور مبادله ای و خرید و فروش نیاز به کسب رضایت مستقیم از تک تک سهامداران نمی باشد. برای ثبت یک شرکت سهامی عام شما نیازمند ۵۰۰ هزار تومان سرمایه اولیه خواهید بود و اگر با کمتر از این میزان شرکت را به ثبت برسانید یک سال زمان خواهید داشت تا سرمایه را به میزان حداقل افزایش دهید و در غیر این صورت باید نسبت به تغییر نوع شرکت به یکی از دو شرکت گفته شده در بالا اقدام کنید.

تفاوت ثبت شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی عام مشابه با شرکت سهامی خاص است با این تفاوت که عملکردهای این دو کاملا از یکدیگر مستقل و متفاوت است. باتوجه به مشارکت شرکت سهامی عام در بورس، مزیت‌ها و ویژگی‌هایی حاصل می‌شود، ازجمله مزیت‌های معامله در بازار بورس آن است که سهامداران شرکت سهامی عام می‌توانند سرمایه‌های اندک را به‌تدریج به خود جذب کرده و در زمینه‌های اقتصادی فعال‌تر و پویا‌تر عمل کنند. همچنین این امر باعث می‌شود شرکت به سود قابل توجهی دست یابد. از شرکت سهامی عام به عنوان کامل ترین شرکت سهامی یاد می شود. گفتنی است که ازسوی موسسین متعهد میزان ۲۰ ٪ از سرمایه به هنگام تاسیس شرکت و ۳۵٪ از آن در حساب جاری شرکت انتقال داده شده و مابقی سرمایه نیز ازطریق به فروش رساندن سهام عموم مهیا می‌شود

نکات قابل توجه در ثبت شرکت سهامی عام

  • نکته اول) تعیین حداقل میزان ۲۰ درصد سرمایه ازسوی موسسین متعهد و میزان پرداختی ۳۵ درصدی که به آن متعهد شده‌اند
  • نکته دوم) در تمامی مدارک اعم‌از اظهارنامه، اساسنامه، درخواست‌های کتبی، اعلامیه پذیره‌نویسی همگی بایستی دارای امضای موسسین باشد
  • نکته سوم) دریافت و ارائه مجوز از مراجع مربوطه

ثبت برند بین المللی

برای بین المللی کردن برند ابتدا باید برند را در ایران ثبت و بعد درخواست ثبت برند بین المللی کرد . با استفاده از سیستم مادرید این کار انجام می شود . وکلا رسمی دادگستری میتوانند از ایران برند را به صورت بین المللی انجام دهند . این کار هزینه بالایی دارد ولی برای جلوگیری از سو استفاده برند های بزرگ الزامیست .

در حال حاضر به دلیل تحریم ها و مشکلات ارزی سخت تر گذشته انجام می شود .

برای ثبت برند به چه مدارکی نیازمندیم؟

-کپی از تمامی مدارک هویتی شخص حقیقی مانند:کپی از شناسنامه،کارت ملی، کارت تجاری(کارت بازرگانی)، مجوز فعالیت(پروانه بهره برداری،مجوز تأسیس)،پروانه ساخت و یا جواز کسب و تجارت.

-کپی از تمامی مدارک هویتی شخص حقوقی مانند: کپی از شناسنامه، کارت ملی، کارت تجاری(کارت بازرگانی)، روزنامه رسمی، آخرین تغییرات شرکت، مجوز فعالیت(پروانه بهره برداری،مجوز تأسیس)،پروانه ساخت و یا جواز کسب و تجارت.

نکته مهم:اگر فرد متقاضی در ثبت علامت تجاری خود از حروف انگلیسی استفاده کرده باشد لازم است کپی کارت بازرگانی خود را ارائه دهد در غیر اینصورت نیاز به کپی آن نیست.

برای ثبت برند اشخاص حقیقی، کپی کارت ملی و شناسنامه به علاوه کپی کارت بازرگانی و مجوز فعالیت الزامی است. و برای اشخاص حقوقی کپی آگهی روزنامه به چاپ رسیده شده به علاوه کپی کارت ملی و شناسنامه اعضای هیئت مدیره سازمان الزامی است.

منبع : https://nikepars.com/ثبت-برندجواز-تاسیس/ثبت-مالکیت-معنوی/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا