دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

سلامت

مزایای بی نظیر مصرف روزانه خرما برای سلامتی

اگر هوس شیرینی کرده اید و از طرفی نگران اضافه وزن و مضرات مصرف شیرینیجات برای سلامتی بدن و دندان های خود هستید، بهتر است به فکر جایگزینی سالم باشید. خرما که به عنوان یک میوه شیرین و بهشتی شناخته می شود، جایگزین بسیار مناسب و سالمی برای شیرینی است. در کنار طعم فوق العاده آن، این میوه مزایای بی نظیری برای سلامتی بدن دارد و مصرف روزانه آن باعث ارتقای سلامتی می شود. این میوه با نام رطب نیز شناخته می شود و بیشتر مردم از آن به عنوان قند یا دسر استفاده می کنند. در این مطلب از مجله پروماگ قصد داریم به برررسی مزایای بی نظیر مصرف روزانه خرما برای سلامتی بپردازیم. با ما همراه باشید.

مزایای بی نظیر مصرف روزانه خرما برای سلامتی

 1- خواص خرما برای سرطان روده بزرگ

متاسفانه آمار بیماری های گوارشی روز به روز  رو به افزایش است و افراد زیادی از این مسئله رنج می برند. مصرف روزانه خرما می تواند نقش خیلی مهمی در تنظیم سیستم گوارشی داشته باشد. این میوه با قند طبیعی خود، نه تنها باعث می شود که مواد غذایی در سیستم گوارشی به طور سالم حرکت کنند، بلکه باکتری های مضر روده را نیز از بین می برد. هنگامی که دستگاه گوارش و روده عملکرد خوب و سالمی داشته باشند، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ نیز به طبع کاهش پیدا میکند. مطالعات انجام شده توسط گروه علوم غذایی نشان می دهد که کسانی که به طور منظم خرما مصرف می کنند، روده بزرگ سالمی دارند و میزان رشد باکتری های مفید در روده آنها بیشتر است. این میوه باعث مهار رشد سلول های سرطانی روده بزرگ می شود.

2- با مصرف روزانه خرما، سرشار از انرژی شوید

خرما حاوی قند طبیعی، گلوکز، فروکتوز و ساکارز است و بهترین انرژی زا در زمان خستگی و احساس ضعف به شمار می رود. بر خلاف نوشیدنی های انرژی زا، این میوه شگفت انگیز حاوی انواع ترکیبات سالم و پر خاصیت مانند فیبر، پتاسیم، منیزیم، انواع ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها است. خوردن روزانه حداقل سه خرما باعث تنظیم سطح انرژی بدن می شود.

نوشته های مشابه

خرما

3- سیستم گوارشی سالم با مصرف روزانه خرما

اگر می خواهید سیستم گوارشی سالمی داشه باشید، حتما به طور منظم خرما مصرف کنید. در هر یک فنجان خرما، 12 گرم فیبر وجود دارد. این مقدار 48 درصد از فیبر مورد نیاز بدن شما در روز را تامین می کند. این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر است و این امر باعث جلوگیری از یبوست و تنظیم سیستم گوارشی می شود. یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان داد افرادی که تا 21 روز به طور منظم 7 خرما به صورت روزانه مصرف کردند، سیستم گوارشی شان عملکرد منظم تری داشت. پس مصرف روزانه رطب می تواند موجب حل بسیاری از مشکلات سیستم گوارشی شود.

4- با مصرف خرما باهوش تر شوید

خرما سرشار از ویتامین B6 است. ویتامین B6 به شکل قابل توجهی می تواند به بهبود عملکرد مغز با ترشح سروتونین و نوراپی‌ نفرین کمک کند. سروتونین می تواند موجب تنظیم خلق و خو شود و نوراپی نفرین به بدن شما کمک می کند تا با استرس روبرو شوید. تحقیقات نشان داده اند که سطح پایین ویتامین B6 در بدن ارتباط مثبتی با افسردگی دارد. بنابراین، زمانی که مغز شما با استرس کمتری مواجه باشد و حال روحی خوبی داشته باشید، ذهن شما بیشتر آماده یادگیری و حفظ اطلاعات خواهد بود.

خرما

5- درمان هموروئید

هموروئید یکی از مشکلات شایع سلامتی است که اغلب به دلیل یبوست ایجاد می شود و منجر به ایجاد فشار در قسمت انتهای دستگاه گوارش می شود. این حالت اغلب بسیار دردناک است اما خوشبختانه می توان آن را با ایجاد کمی تغییر در رژیم غذایی برای کاهش یبوست درمان کرد. یکی از مهمترین توصیه پزشکان برای حل ان مشکل، داشتن رژیم غذایی حاوی فیبر زیاد است. خرما منبع غنی فیبر است و گنجاندن آن در رژیم غذایی تان می تواند به شما برای بهبود هموروئید کمک کند.

6- بهبود و تقویت قلب و عروق

پتاسیم موجود در این میوه بی نظیر تاثیری جادویی در کاهش LDL (کلسترول مضر) دارد. LDL یا کلسترول باعث انسداد در شریان ها می شود که منجر به سکته مغزی و حتی حمله قلبی می شود. مطالعه ای بر روی زنان مسن نشان داد که مصرف زیاد پتاسیم با کاهش خطر سکته مغزی و مرگ و میر همراه است. بنابراین، خرما سرشار از پتاسیم است و مصرف روزانه آن می تواند به سلامت قلب و عروق شما کمک شایانی کند.

خرما

سخن آخر

گاهی با تغییرات ساده و کم هزینه می توانید به طور مثبتی سلامتی جسمانی و روحی خود را ارتقا دهید. مصرف روزانه خرما به عنوان قند طبیعی می تواند سلامت شما را به طور قابل توجهی بهبود بخشد. برای مطالعه بیشتر مطالب در زمینه سلامتی و سبک زندگی سالم اینجا کلیک کنید.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا