دانلود جدیدترین فیلم های ایرانی و خارجی

ازدواجزناشویی

7 راهکار برای موفقیت در ازدواج دوم

آیا به ازدواج مجدد بعد از طلاق فکر می کنید؟ احتمالا با ترس ها و تردیدهایی برای ازدواج دوم مواجه هستید. نکات زیر می تواند به شما کمک کند از طلاق دوم جلوگیری کرده و ازدواج دوم را بهتر از ازدواج اول برای خود رقم بزنید.

در ازدواج دوم به چه مسائلی باید دقت کرد؟

1. برای بهبود زخم های گذشته تلاش کنید

اگر هر یک از طرفین رابطه هنوز احساسات حل نشده ازدواج اول را با خود حمل کند، این امر بر رابطه جدید تأثیر می گذارد. اگر ازدواج شما به دلیل خیانت به پایان رسیده، ممکن است با بی اعتمادی ناخودآگاه به همسر جدید خود، ازدواج دوم را خراب کنید. به همین ترتیب، انتظار از شریک زندگی جدیدتان برای جبران تمام صدمات وارده در ازدواج اول، فشار زیادی را بر فردی که با آن ازدواج کرده اید وارد می کند.

احتمالاً درمان کامل دردهای گذشته غیرممکن است. اما قبل از اینکه آماده ازدواج مجدد شوید، به کمک جلسات مشاوره آسیب های گذشته را درمان کنید.

نوشته های مشابه

2. به دلایل درست ازدواج کنید

دلایل ازدواج برای هر کسی متفاوت است اما اگر هدف از ازدواج جبران شکست قبلی و فراموش کردن فرد سابق است، با مشکل در ازدواج دوم روبه رو می شوید.

برخی از دلایل نادرست برای ازدواج دوم شامل موارد زیر است:

  • برانگیختن حسادت همسر سابق خود
  • نیاز به مراقبت و یا تمکن مالی
  • نیاز به تأیید دوباره اعتماد به نفس خود پس از ازدواج اول

3. ابتدا خودتان را بشناسید

قبل از ازدواج مجدد خود را بشناسید. اگر ندانید چه چیزی شما را خوشحال می کند، نمی توانید ارزیابی کنید که آیا با شریک آینده خود خوشحال خواهید شد یا خیر. قبل از اینکه با کسی وارد رابطه جدی شوید، مدتی را صرف شناخت خود و یادگیری نوع رابطه ای که می خواهید بگذرانید.

4. برای شناخت شریک زندگی خود وقت بگذارید

قبل از اینکه تصمیم به ازدواج بگیرید، برای شناخت واقعی شریک زندگی خود وقت بگذارید. این بدان معنا نیست که شما باید سال‌ها قبل از اینکه متعهد شوید قرار ملاقات داشته باشید. فقط باید زمان کافی را صرف کنید تا به شناخت و درک نسبی از او برسید.

5. یک برنامه برای ترکیب خانواده های خود داشته باشید

اگر یکی یا هر دوی شما با بچه ها وارد ازدواج می شوید، مهم است که در مورد نقشی که هر فرد می خواهد همسرش در زندگی فرزندانش ایفا کند صحبت کنید. بسته به سن فرزندانتان، ممکن است لازم باشد نقش فعالی در زندگی آن ها داشته باشید.

داشتن برنامه ای برای نحوه برخورد با فرزند پروری مفید است، اما همچنین مهم است که انعطاف پذیر باشید و متوجه باشید که برنامه های شما ممکن است با تکامل خانواده تغییر کند. مهمتر از همه اینکه صبور باشید. زمان می برد تا همه با شرایط جدید خانواده سازگار شوند.

ازدواج دوم

6. از خانواده درمانی و مشاوره قبل از ازدواج کمک بگیرید

ممکن است فکر کنید مشاوره قبل از ازدواج فقط برای زوج های جوانی است که اولین ازدواج خود را شروع می کنند. اما ازدواج دوم اغلب مشکلات و مسائل بیشتری برای حل کردن دارد. درمانگر می تواند به شما کمک کند تا این مسائل را قبل از تبدیل شدن به مشکل در ازدواجتان شناسایی کرده و به آنها رسیدگی کنید.

نترسید که پس از ازدواج با یک درمانگر تماس بگیرید تا به شما کمک کند. هر ازدواجی مراحل سختی را پشت سر می گذارد. اگر هر دوی شما با اختلاف نظر، رنجش یا مسائل دیگر مواجه هستید، صحبت با یک درمانگر خانواده می تواند به شما کمک کند به یک راه حل برسید.

7. قدردانی خود را از همسرتان نشان دهید

مطمئن شوید که به هر یک از اعمال محبت آمیز شریک زندگی خود توجه کرده و از آن قدردانی کنید. نشان دادن قدردانی به دو دلیل زندگی مشترک شما را شادتر می کند. وقتی همسرتان ببیند که شما برای کمک‌هایش ارزش قائل هستید، روابط تان پیشرفت می‌کند. بعلاوه، به شما کمک می کند تا به همه چیزهای خوبی که همسرتان انجام می دهد، توجه کنید، نه اینکه بر هر رنجش کوچکی که احساس می کنید تمرکز کنید.

چه نکات دیگری را به این لیست اضافه می کنید؟ پیشنهادات خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا