فواید شگفت انگیز خوردن روزانه زردچوبه برای زنان
اگر محصولی وجود داشته باشد که شایسته لقب “فوق غذا” باشد، آن زردچوبه است، این ماده خوراکی یک معجزه گر واقعی است در حال حاضر بیش از 600 کاربرد پیشگیرانه و درمانی از زردچوبه کشف شده است و همچنان تحقیقات در مورد این ماده غذایی ادامه دارد، تاثیرات شگرف مصرف این ماده خوراکی بروی بسیاری از مصرف کنندهگان آن مورد بررسی قرار گرفته و کاملاً اثبات شده می باشند.
در این تحقیقات یک خانم به نام کارین مدتی از مشکلات گوارشی و کلسترول بالا رنج می برد، طبق تجویز انجام شده برای وی مصرف زردچوبه بمدت یک ماه در مواد غذایی و پخت و پز او اضافه گردید، پس از مدتی مشکلات گوارشی و میزان کلسترول به مقدار قابل توجهی کاهش یافته بود. در ادامه این مقاله از مجله پروماگ با ما همراه باشید تا شما را با خواص زرد چوبه آشنا کنیم که از شنیدن آنها متعجب خواهید شد.
1 – زردچوبه به کاهش وزن کمک می کند
زردچوبه واقعا می تواند به کاهش وزن شما کمک کند. مطالعات انجام شده روی حیوانات نشان داده است که این ماده به تثبیت سطح قند خون کمک می کند. این پودر از ذخیره کربوهیدراتها به عنوان چربی جلوگیری می کند که مانع افزایش وزن می شود و چون زردچوبه تند است، متابولیسم را نیز افزایش می دهد و این امر در طولانی مدت باعث سوزاندن کالری می شود. در نهایت زردچوبه طعم غذا را بهبود می بخشد، این بدان معناست که ما سریعتر سیر می شویم و بنابراین کمتر غذا می خوریم.
2 – زردچوبه از پیری زودرس جلوگیری می کند
همه مردم می خواهند تا آنجا که ممکن است سالم زندگی کنند، البته حتی در بزرگسالی. زردچوبه می تواند این کار را برای شما آسان کند. آنتی اکسیدان ها نه تنها از سرطان جلوگیری می کنند ، بلکه از پیری زودرس نیز جلوگیری می کنند. پیری اثر قابل مشاهده آسیب و ضعف سلولهاست. آنتی اکسیدانها اثرات مخرب رادیکال های آزاد و سموم را جذب کرده و از آسیب سلولی جلوگیری می کنند. ادویه به خودی خود یک آنتی اکسیدان نیست ، اما تحقیقات نشان داده است که سطح آنتی اکسیدان را در بدن افزایش می دهد. به همین دلیل است که مصرف ادویه از جمله زردچوبه به طور موثری از پیری جلوگیری می کند.
3- مبارزه با افسردگی
در تحقیقات انجام شده رابطهای بین درمان افسردگی و مصرف زردچوبه بدست آمده است، در این مطالعات مشخص شده که ماده فعال کورکومین موجود در زردچوبه در کاهش افسردگی بیمارن بسیار موثر بوده است، این ماده می تواند با سایر گیاهان جهت نتایج بهتر ترکیب شود.
در این تحقیق مشخص شده که کورکومین می تواند اثر داروهای ضد افسردگی را افزایش دهد، در نتیجه مصرف همزمان این داروها با زردچوبه می تواند روند درمان را تسهیل نماید.
4- زردچوبه برای قلب مفید است
زرد چوبه حاوی موادی است که برعملکرد قلب و سلول های خونی تاثیر مثبت دارند، روی 121 بیمار قلبی تست های مربوط به تاثیرات زردچوبه بر روی قلب مورد بررسی قرار گرفت، نتایج بدست آمده بسیار مطلوب بود حمله قلبی در این بیماران 65 درصد کاهش یافته بود. به همین دلیل است که اگر از بیماری های قلبی رنج می برید، افزودن زردچوبه به رژیم غذایی خود را جدی بگیرید.
5- اثرات سم زدایی زردچوبه در بدن
کیفیت عملکرد کبد که مرکز متابولیسم و سم زدایی بدن است با مصرف زرد چوبه بهبود می یابد، مطالعات نشان داده که پودر زردچوبه تخمیر شده این ارگان اصلی بدن را سالم تر نگه می دارد.
6- زردچوبه برای مقابله با بیماری آلزایمر مفید است
بیماری آلزایمر شایع ترین نوع زوال عقل است. اما زردچوبه می تواند به جلوگیری از آن کمک کند. زرد چوبه برای مغز و به ویژه برای حافظه مفید است. مصرف منظم زردچوبه همچنین خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می دهد. بیماری آلزایمر به این دلیل رخ می دهد که پروتئین های خاصی (به ویژه پروتئین های تاو) در مغز جمع شده و باعث قطع ارتباط بین نورونهای مغزی می شوند. مطالعات انجام شده روی موش ها نشان داده است که زرد چوبه می تواند از این رفتار پروتئین های تاو جلوگیری کند، که بر سلامت مغز تأثیر مثبت دارد.
7- زرد چوبه میتواند بعنوان یک تسکین دهنده درد روماتسیم و آرتروز استفاده شود.
زردچوبه قرن ها در آسیا بعنوان مسکن درد مفاصل مورد استفاده قرار میگرفته است، امروزه تحقیقات علمی نشان داده که این ماده یک مسکن درد طبیعی بدون عوارض است.
8- خاصیت ضد سرطانی
بر اساس برخی از مطالعات مشخص شد که کورکومین موجود در زردچوبه از تکثیر سلول های سرطانی جلوگیری می کند. مطالعات روی موش ها نشان داده است که کورکومین تا حدی آسیب سلول های کبد، کلیه ها و مغز را برطرف می کند و باعث عدم بروز سرطان در این اندام ها می شود. دانشمندان دریافته اند که این ادویه از تشکیل تومور جلوگیری می کند.
هشدار: زردچوبه نمی تواند بعنوان جایگزین داروها در نظر گرفته شود، بلکه فقط مکمل رژیم غذایی روزانه است!!
9- زردچوبه می تواند باعث هضم بهتر غذا شود
زرد چوبه باعث می شود که هضم غذا در سیستم گوارش بهتر انجام شود، اگر مشکلات رودهای دارید و یا از زخم معده رنج می برید حتماً استفاده از این ادویه را در تهیه غذاهای خود امتحان کنید.
سخن پایانی
زردچوبه نوعی ادویه است که از گیاه بدست میآید، از این ادویه بیشتر در تهیه غذا و پودرهای کاری بعنوان رنگ دهنده استفاده می کنند، بدلیل رنگ آن که شبیه به زعفران است آن را در بعضی از نقاط ایران و کشورها به نام زعفران هندی می شناسند، از زرد چوبه بعنوان مکمل درمانی استفاده می شود و نباید هیچگاه بدون نظر پزشک جایگزین درمان دارویی تجویز شده شود.
در تهیه این ادویه دقت لازم را داشته باشید، زیرا بسیاری از پودرهای موجود این ادویه در بازار خالص نیستند و با مواد دیگر ترکیب شدهاند که ممکن است عوارضی به همراه داشته باشند، در زمان تهیه این ادویه تمام هشدارها و روش های استفاده موجود روی برچسب آن را مطالعه کنید و از تازگی آن نیز مطمئن شوید، در نهایت سعی کنید زردچوبه را از برندهای معتبر تولید کننده آن تهیه کنید.
چه خوب شنیده بودم زردچوبه مفیده